22 83 12 79

Hvem er LR-Førstehjælp?

Om os

LR-Førstehjælp er en enkeltmandsvirksomhed, grundlagt af Lars Rye. Vi har mere end 25 års erfaring med brand og redning, og er specialiseret i førstehjælp, brandslukning og redningsoperationer. Vi forpligter os at levere undervisning af højeste kvalitet, med det formål at ruste vores elever til at møde fremtidige situationer, hvor uddannelsen vil kunne tages i brug med ekspertise og selvtillid.

Førstehjælp på dukke

Om os, Om os, Om os

7 Hurtige om os

Kvalifikationer
Vores underviser besidder mere end 25 års erfaring i brandvæsenet, med flere år som indsatsleder og holdleder. Derudover har vi voksenpædagogiske videregående uddannelser og mere end 12 år som instruktør!
Fleksible
Vi kører rundt i hele landet og underviser! Vi medbringer vores eget udstyr og kommer til dig - så bliver det ikke nemmere!
Hands-on
Vi sørger for at alle kommer til at stå med førstehjælpen i hænderne. På den måde sikrer du dig mest mulig selvtillid, hvis du står i en rigtig situation!
Skræddersyet Undervisning
Kort sagt, betyder det at vi hjælper med at finde netop det kursus, i har brug for. På den måde får i mest for pengene og de bedste kompetencer!
Kvalitet
Med vores dedikation til kvalitet, garanterer vi et yderst professionelt førstehjælpskursus, således i bliver bedst muligt rustede i livreddende førstehjælp!
Ejerskab
Vi er en enkeltmandsvirksomhed. Det betyder for dig, at du altid får den bedst mulige undervisning af samme høje kvalitet - hver gang!
Certificeret Instruktør
Vi har alle de rigtige certifikater. Derfor er du sikker på at modtage gode kompetencer, og godkendte beviser herfor!
Previous slide
Next slide
Lars Rue brandmand i redninghelikopter. Førstehjælp Om os

Om mig

Jeg er Lars Rye, grundlæggeren og ejeren af LR-Førstehjælp. Jeg etablerede denne virksomhed med en grundlæggende vision: at levere omfattende og uddannelsesrig undervisning, så mine elever er i stand til at håndtere nødsituationer som f.eks. at assistere en pludselig nødsituation på arbejdspladsen eller reagere effektivt i tilfælde af en trafikulykke.

Med mere end 25 års erfaring som brandmand, inklusive flere år som indsatsleder og holdleder, samt over 12 års undervisningserfaring inden for livreddende førstehjælp, brandslukning og redning i trafikulykker, har jeg dedikeret min karriere til at forberede andre på at håndtere nødsituationer med kompetence og tryghed.

Hvor finder du os?

Vi er baseret i Odder, men kører rundt i hele Jylland. Hvis i mangler en underviser, kommer vi ud til jer, og medbringer alt det nødvendige udstyr.

– Så bliver det ikke nemmere.

LR-Førstehjælp Logo

Skal vi undervise jer?

Ønsker du at være forberedt på nødsituationer og redde liv? Hos LR-Førstehjælp giver vi dig den viden og selvtillid, der er nødvendig for at handle i kritiske øjeblikke. Kontakt os i dag for at begynde din rejse mod at blive en livreddende helt. Vores ekspertise er din sikkerhed.